Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Karmøygeddon 2015, anmeldelse

av yngve

10411021 710008615778049 815646798881213917 NKarl Inge er en kar som drifter en blogg og som har anmeldt hele 28 av de 30 banda på plakaten til Karmøygeddon i år.

Det jeg likte var at det ble gjort en del betraktninger rundt selve musikken, de eksterne faktorene, hvordan festivalen ble oppfattet i alle ledd. Ta en kikk på DENNE BLOGGEN om du er interessert. Karl Inge har også anmeldt en del av banda jeg ikke fikk med meg.

Han skriver blant annet en totalvurdering (Sakset: "På tross av litt kald vind var man jo heldig med været med sol hele fredagen og lørdagen. jeg er usikker på hvor mye vi hadde blitt påvirket av regn, det var nok teltduk nok til at alle kunne vært under tak uansett tror jeg, men litt tett kunne det kanskje blitt sent fredag/lørdag?) og litt om maten og merchen (Sakset: "Ikke så mye å si her, folkene bak disken på matserveringen jobbet på spreng utover kveldene og da blir det bare smålig av meg å mase om litt merksnodig bruk av hansker og kalde hamburgerbrød. Litt kø innimellom (ihvertfall fredag såvidt jeg fikk med meg) men det må en kunne akseptere. Lite tips kunne kanskje vært et par færre retter for enklere logistikk? Merchdelen var betydelig større dette året og det var bra, jeg fikk sikret meg et par fete t-skjorter som skal bli med meg på konserter fremover, og forøvrig var det greit med endel luft rundt merchen, en kunne rusle litt i bakkant, hvile hodet bittelitt og kikke før en gikk frem og kikket nærmere/handlet.")