Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Massive Destruction, metalfestival i Drammen

av yngve

10344801 899348706784593 8719289191585391097 NMed Enslaved som ett av trekkplastrene går Massive Destruction av stabelen på Union Scene i september.

Det er så langt kommet på plass fire band, Myrkskog, Fleshmeadow, Enslaved og Causing The Exile, jeg melder inn så fort det kommer flere på plass. Steffen Overaa stakk til meg informasjonen som så langt er hamret.

Massive Destruction på Facebook

Først; det blir kick off 20. juni, her kjenner vi kun til datoen og prisen, 150,-. "For å lage litt blest på sommeren kjører vi 20. juni Club Destruction. Et tidlig kick-off før sommerferien på Buddy i Drammen. Dette blir en fuktig sommernatt med masse, mektig metal."

***

"På femte året kan Massive Destruction stolt presentere en heftig lineup for årets festival. Stikkord for årets bandprofil er mørkt og variert. Med alt fra levende legender til morgendagens helter ønsker Massive Destruction deg velkommen til en heftig metalkveld i Drammens storstue for rock! Hovedkvelden foregår lørdag 12. september på Union Scene med et stramt program fordelt på 2 scener. Kvelden blir fylt med konserter, fakirshow, stands/merch, grilling og nachspeil på galleriet!"

Lørdagen er dagen Enslaved skal spille, det skal også de tre andre banda jeg nevnte innledningsvis; Fleshmeadow, Myrkskog og Causing The Exile (Oslo). Prisen på hoveddagen er satt til 350,-.

***

Fredag 11. september er det duket for Battle of Massive Destruction, hvor unge talenter skal slåss om spot på neste års utgave av festivalen. Denne dagen er uten aldersgrense, og gratis! Det er også gjort plass til en konferanse-del, metalquiz og Dj Superbeast, dette skjer på Centralen.