Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Mr. Pollack "Black Hawk"

av yngve

2 Mr Pollack Black HawkSelskap: Metal Mind Productions

Release: 25.05.15

Mr. Pollack@Facebook

Polsk rockeband som lover mer enn de kan holde. 

Det som slår meg er nok en gang presseskrivet. her snakker de om en trio som har turnert over store deler av verden, som har en gitarist som kalles the paganini of Guitars, en trommis som har vunnet flere trommekonkurranser, drummer of the year etc. Men hva hører jeg? Et helt ordinært rockeband med minimal kobling til noe voldsomme virtuose greier. 

Gitarist Pollack har absolutt noe å komme med, enkelte soloer hører man er ganske så frekke, men jevnt over er det streit hardrock som ikke lager bølger. Ogt rommene? Helt ordinære, rett og slett. hverken mer eller mindre, heller mindre. 

En litt glatt trommeproduksjon trekker litt ned, gitardelen fungerer bedre, hvor noe kan minne om Hendrix, bassen synes jeg gjemte seg litt og fører til at trøkket er litt fraværende.

Softe rockere med enkelte 70-tallsbaserte innslag, Mr. Pollack bør nok finslipe presseskrivet og samle litt mer skitt under neglene før de imponerer meg. Låtene er tidvis ganske fengende, men det blir litt type ZZ Top i nyere tid, litt småkommerse uten trøkk. Det som overrasket meg, var at jeg fant fullscore-anmeldelser av denne på nett, tipper det kun er snakk om smak, men jeg er overbevist om at denne ikke hadde fått maks poeng fra alle der ute.

4/10

Tracklist:

  1. Black Hawk Mielec Rock
  2. Stand Up And Run
  3. The Plan B
  4. Socrates
  5. The Wheel Of Life
  6. Gold And Money
  7. I Know You
  8. Power And The Glory
  9. Sunday Track
  10. Black Hawk Mielec Song
  11. Jak SkaBa
  12. Plan
  13. Sokrates
  14. KoBo