Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Slaamaskin, ep i boks

av yngve

Bandet melder inn ferdigstilt ep.

Pressemelding: "På tross av forferdelig dårlig planlegging av ferieavvikling og fødsler, har jaggu ikke Slaamaskin klart å få ferdig sin nye EP. Navngitt etter inneværende år, så kan denne EP-en på mange måter sees på som en feiring av at det nå er 100 år siden Motorhead's 1916."

Formatet kan vel best beskrives som høylydt og fandenivoldsk, riff-glad musikk med røttene godt plassert i 80/90-talls heavy metal - men med en god dæsj eklektiske influenser.

Bandet har som nevnt gått på en smell med ferieavvikling og pappapermer i år, men i oktober; da blir det jaggu sleppefest! Det satses på ekstremt bred beinføring og rimelig tørr humor, som kompenseres med tilsvarende svett opptreden!

Etter så pass langt avbrekk er garantert gutta rimelig spillesugne så høsten kan ikke bli noe annet en kjempestas! Peace out, og god sommer fra Bergens mest tørrvittige band; Slaamaskin !"

***

Nyhet fra 04.01.16:

Bandet stikker i studio i slutten av måneden.

De sendte over et øvingsklipp, det ser du under her.

Studioplanene som var lagt for litt siden gikk i vasken, nå er det altså slutten av januar som er planen, og endring i studiolokasjon; Bergen Lydstudio.

Slaamaskin@Facebook

I tillegg feirer bandet "... 20-årsjubileet til våre kompiser i Paradise In Bloom den 22 januar på Vågen Pub. Slaamaskin stiller om oppvarming og skal gjøre sitt ytterste for å mørne opp publikum og lokaler. Ta med en kompis og ta en tur inn i annerledesland!

Videre ut over året har Slaamaskin ganske så lav terskel for å dukke opp på scener, om det skulle være behov for en slaatt!"