Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Type Vicious, videopremiere

av yngve

Bandet er ute med video, det er premiere eksklusivt her på Heavymetal.no.

Låten er Buried In The Past, kos dere - og spre! Takk til Jitse og bandet for klippet.

***

Nyhet fra 08.04.16:

"To be played in extremeloneliness, extreme anger and extremely loud."

Jitse J Buitink sendte over tips om at bandet kommer med ep, idag faktisk. Video kommer 22. april, og forvent at Heavymetal.no er i bresjen og fyrer av greia med en gang den er tilgjengelig.

Hymns and Songs er fengende og tung rock, med en liten tilgjengelig snert, som faktisk er den faktoren som jeg tror vil være det som trekker bandet litt fram fra mengden.

Type Vicious@Facebook

"Nordlendingene i Type Vicious freser ut en flunkende ny EP. Med fire knallsterke låter, i den tyngre sjangeren av bluesrock, slippes Ep`n med valgspråket To be played in extreme loneliness, extreme anger and extremely loud. Og det er nettopp den type musikk, av den
sort som tar kontroll om hode og kropp og vil kaste deg ut i første og beste slåsskamp du klarer å finne.

Var Syv Søstre ynglingsserien din, digger du Ace of Base og trives best med en varm kopp økologisk urte-te fra Botzwana med Fairtrade og svanemerke, mens du ser Midt-nytt under et teppe du har strikka selv, ja så er dette sjansen din til å bli et bedre menneske. Hymns and Songs er terapi for sjel og baller. Du vil oppleve at det kommer til å vokse hår på steder du ikke hadde og at boligprisene der du bor vil falle drastisk.

Liker du ikke Ep`n? Ja, da er du en som velger Miljøpartiet de grønne, har sniffet i overkant  mye lightergass fordi de andre i 4H-gruppa di sa det var miljøvennlig, bærer fanen til  sanitetskvinnene på kvinnedagen, har slutta å røyke for å bremse opp global oppvarming,  har en katt som du tvinger til å kalle deg mamma eller pappa og du har en venn som ingen  kan se. Eller kanskje du bare er stokk døv?"

Tracklist:

  1. Burried in the past
  2. Fake it 
  3. Come on Baby 
  4. Hymns and Songs 
1934237 1238459532834316 6142579301602129682 N