Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Ohmwork”

Tromsøværinger ser seg tilbake

av yngve.

Ohmwork leverer bra denne gange, kanskje sitt beste slipp. Albumet 'In Hindsight' bør tiltale mange, tunge hardrock med sjel og følelser, med mye 70-tallsånd over seg. Jeg tok en prat med Anders for å lodde stemningen i leiren.

Ohmwork Album 23

Ohmwork ser ting

av yngve.

Ohmwork 21Tromsøbandet leverer jevnt bra skiver, og det uten at det ligner på så mye, som jeg poengterte i min anmeldelse av albumet var positivt. Jeg måtte jo sende en digital føler nordover for å sjekke hva som skjedde, og få litt info på hva som skjer. Litt treig leveranse på dette intervjuet dessverre, men livet skjer :).

Ohmwork sprer frykt

av yngve.

Ohmwork 19 Foto Bandfoto Kenneth Augdal (1)'Horrorworks' er nordlendingenes relativt ferske utgivelse, som er anmeldt her, og som ligger i et flott landskap; hardrock og metal med fundament godt plassert i de klassiske banda fra 70-og 80-tallet. Jeg fisket de inn og fikk greit med info, og håper du sjekker ut smakebitene her og støtter bandet.

Ohmwork, skive (videopremiere)

av yngve.

Ohmwork 19 Video ScreenshotNy video fra bandet, som slipper skive i morgen. Jeg kontaktet Anders, bandets vokalist og gitarist, og sjekket litt rundt denne låten/lyricvideoen.