Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Underwing”

Underwing, gode mennesker, miljø og ustabilitet

av yngve.

Underwing 19Disse faktorene utgjør det jeg mener forteller mest om Arendalsbandet Underwing. I noen år nå har jeg fulgt gjengen, nesten fra den første konserten de avholdt på den glimrende livescenen Munkehaugen. Og det var noe allerede fra starten, stemmen, bassingen, hybriden mellom det såre, sarte og det harde og metaliserte. Og det progressive. De kom med sin andre ep for litt siden, 'Spirals', og gitarist Magnus og vokalist Enyeto leverte flotte svar, og man må jo bare bli litt glade i denne gjengen ;).

Underwing + Nöd (Arendal, 01.06.19)

av yngve.

Underwing Arendal 010619 Bjørg FosseliElleve mil fram og tilbake, det er det verdt, jeg skjønner ikke folk som ikke gidder å bevege seg utenfor veldig stramme intimsoner når det gjelder konserter. Avtal, carpool, ikke sitt hjemme. Det var det mange som ikke gjorde, for en hel del stilte opp på Bankgården, og hvor jeg mener at det i hovedsak var lokalt oppmøte. En god konsert er like bra som en film hjemme i sofaen, kino, bok, blad, nettet, og det er lite som er så kult som å se band live, det å oppleve rommet rundt, atmosfæren, heller enn å avspille et eller annet format hjemme.

Underwing (Kristiansand, 30.11.18)

av yngve.

Underwing Tov Bord 301118 (7)Kristiansand fikk celebert besøk fra nabobyen Arendal denne kvelden, helt på tampen av november måned. Vertskapet var Tolv Bord, og oppmøtet var helt greit, og det var godt med liv, og flere oppdaget bandet denne kvelden.