Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Vanvidd”

Vorbid + Vanvidd (Arendal, 14.10.22)

av yngve.

Vorbid Arendal 141022 Fotograf Birgit Fostervold (2)To velkjente band for de av oss som frekventerer konsertmiljøet i Agder. Vorbid hadde releaseparty for sitt nye album, Vanvidd dro på med oppvarming, og jeg vil tro de fleste ble litt mykere i kroppen etter hvert.

Vanvidd + Vorbid (Kristiansand, 07.05.22)

av yngve.

Vorbid Kristiansand Vaktbua 070522 (1)Her var det bare å møte opp, og mange hadde gjort det. Vaktbua er liten, men et veldig kult sted å se band. Det er tidvis mye lyd, men skal det ikke suse litt i huet når man kommer hjem fra en gig?

Jeg bruker ørepropper, men kroppen var direkte kødda opp etter en lang dag, med konfirmasjon rett før konserten, hvor det dessverre ble lite grensesetting på inntak av mat :). Rett hjem, sovna på sofaen, argh, og så rett på konsert. Sånn skal det være. Not.

Storslått, perverst og styggvakkert!

av yngve.

Vanvidd 20 Fotograf Birgit Fostervold (Knipselyst) (1)Vanvidd er ett av banda som opererer i Arendal, som har en spennende musikkscene, og som på tross av å være en liten by har levert mye tøft. Litt innavl er det jo i byen, og medlemmer her har man sett på scenen med for eksempel Vorbid. Vanvidd er folkmetal med svarte kanter, og har levert et sprekt album i form av 'Under Ei Morken Rot'. Jeg fikk den alltid så blide Markus som representant for bandet, og vi tok for oss både skiva og lokalscenen i Arendal.

Faanefjell + Vanvidd (Kristiansand, 09.11.18)

av yngve.

Faanfjell 091118 Jan Ove Løgevik (1)To extreme band skulle legge igjen svette på Teateret denne fredagskvelden i november, hvor Faanefjell hadde release på sitt nye album. Jeg har hørt og sett Faanefjell live tidligere, men det er et lite gap mellom den gang da og nå.