Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Accept "Restless & Live"

av yngve

14718837 10154358672629724 2369761570604674987 NSelskap: Nuclear Blast

Release: 13.01.17

Accept, bandet jeg har fulgt nær hele livet, og som fortsatt  er vitalt.

Og ikke minst, aktuelt og med en unik evne mange andre ikke fikser; å gjenfinne seg selv, øse på og framstå som et band osm ikke lever av gamle slagere og får vondt i nakken av å se seg tilbake hele tiden.

Accept@Facebook

Jeg anmelder sjelden liveskiver, det gir meg mindre og mindre etterhvert som årene går, sånn er det bare. Jeg liker best livekonserter som både har lyd og bilde, men i dette tilfellet var jeg såpass spent og klar at det ikke var noen utvei - Restless And Live måtte i spilleren. Dere skjønner da at jeg kun har fått tilgang til lydfilene, og lommeboka tillater ikke kjøp av den store versjonen. Får bli når den kommer på salg :).

Sjekk også Accept Norway@Facebook , lik siden ;). 

Jeg liker alt de har gjort faktisk, med enkelte låter som unntak siden oppstarten (jeg er ikke så glad i rockelåtene, er tyskernes karrière på det jevne gull fra start til slutt. Smak og behag, naturligvis, men det er et unektelig faktum at bandet ikke bare formet den tidlige hardrockscenen, utviklet metalscenen når de hardnet til rundt Breaker og har vært en bauta med skiver som Balls To The Wall, Metal Heart og Restless And Wild. Det er så mange klassikere, og sykt sterke sanger, at jeg aldri i verden hadde klart å sette sammen en rettferdig samling. Det har de tatt på seg her, i form av en fantastisk rekke sanger. 

Greia med Accept er at de vet å pushe kvalitet, vi husker for eksempel Stayin Alife-opptakene, og ikke minst det som kom i kjølevannet av Blind Rage, i bonusboksen. Restless And Live har jeg sett noen klipp av på nett, og det ser spektakulært ut. Lydfilene står støtt på egen hånd, og tilbyr en kanon opplevelse!

Låtlisten er såpass stor og siden jeg ikke har tilgang til mer enn en av potensielt tre disker, sjekker du Cdon for full oversikt.

Litt trekk fordi jeg savner videodelen, litt fordi coveret suger være, men en åtter er ikke å forakte?

8/10