Merch Hmno 500x80 Punkter

Adrenaline Rush "S/T"

av yngve

Adrenaline Rush Adrenaline Rush 27581538 2331473385 FrntSelskap: Frontiers/PLAYGROUND

Release: 20.08.14

Når et band frontes av en så vakker dame og tittelen på skiva er 'Adrenaline Rush', da må man si at forventningene kommer snikende. 

Ville dette bli frekk og fyrig hardrock? Det er jo Frontiers vi snakker om, så sjansen for at det var kvinnerfrontet rock med baller var tilstede, og det stemte bra.

Adrenaline Rush@Facebook

Det musikalske veltet ingenting, det var ganske etter-boka rock med feit lyd og riff som av og til luktet litt metal. Rytmeseksjonen var ikke fryktelig utagerende, det går i relativt standard greier, men Marcus og Soufian bærer det hele bra. 

Dette er totalt ufarlig, men det gnistret til noen ganger. Hør for deg en miks av Billy Idol, Stage Dolls og Aeorsmith, noe i den gata, og med en stereotyp kvinnevokal. Tåve synger bra, ikke fantastisk, hun går sjelden opp i styrke, det ligger veldig ofte i et trygt landskap,. Men hun er en flink vokalist, om du liker det litt på det jevne. 

Det er tydelig at det handler om Tåve, hun har coveret og midtsiden i bookleten, mens gøtta får hver sitt minibilde - og selv om jeg absolutt ikke har noe mot vakre damer i band, synes jeg fokuset blir litt for mye her, jeg personlig heller mer mot å dysse ned imaget og heller legge mer krutt i musikken. 

Dette er upolitisk korrekt i 2014, men hardrock type dette har sitt publikum også, hvor jeg vil tro hovedparten av disse er folk som henger igjen fra sent 80-tall, tidlig 90's. Du får rockere, ballader, streite prop-rockere og noe som grenser til å være metal, men vi kaller en spade for en spade; dette er kommersiell hardrock med glatte kanter. En av låtene jeg synes var kulest, Change, var det faktisk laget video av.

5/10

Tracklist:

 1. Black N' Blue
 2. Change
 3. Generation Left Behind
 4. Girls Gone Wild
 5. When We're Gone
 6. Want It All 
 7. Too Young To Die
 8. Oh Yeah
 9. No No No
 10. Playin' To Win
 11. Hit You Like A Rock