Kilanerin-a_war_against_the_world-add_kort-500-opt

Ammunition "S/T"

av yngve

Ammunition 18Selskap: Frontiers

Release: 26.01.18

Klarer bandet å følge opp debuten?

Jeg vil gå så langt som å si at som helhet overgår den førsteskiva, selv om det er låter der som jeg personlig finner bedre. Så det er ingen grunn til å ikke kjøpe denne om du er glad i hardrock av det melodiøse slaget, og som er inspirert av både sent 70-tall og tidlig 80's.

Det er koringer som lukter poprock, og riff som både brenner av mye krutt og de som flørter med klassiske oppskrifter. Vi snakker band og skive som ikke finner opp et fnugg av nye greier, men som gjør gammel groove svært bra. Og mange ganger er det like vanskelig å gjøre det som å være nyskapende.

Åge synger knallbra, og holder fanen høyt i å være blant de bedre hardrockvokalistene, både her hjemme og internasjonalt. Ellers leverer bandet sterke låter, gode arrangeringer og alt med en produksjon som tar det bra til enda bedre. Selv om jeg bare har hørt litt av nye Tnt, er dette et lydbilde som kunne vært interessant å hatt der.

Ammunition@Facebook

Sånn helhetlig, for å holde meg litt der, er det lite å utsette på dette selvtitulerte albumet. Låtene er bra, alle som en. Noen er bedre enn andre, men utgivelsen holder såpass bra standard og har såpass mange sterke og tilgjengelige låter, at om du er i målgruppen vil denne nesten garantert falle i smak.

Jeg lander på å like de fleste låtene, og synes karakteren er greit speilet slikt sett. Om du liker allsang, store refrenger, bra og klassisk hardrock smurt med gode melodilinjer, ikke nøl.

8/10

Tracklist:

 1. Time
 2. Freedom Finder
 3. Virtual Reality Boy
 4. Gung Ho (I Told You so)
 5. Eye for an Eye
 6. Tear Your City Down
 7. Caveman
 8. Wrecking Crew
 9. Miss Summertime
 10. Bad Bones
 11. Klondike