Annexation "Inherit Brutality"

av yngve

Annexation 20Selskap: Iron Shield Records/PURE STEEL RECORDS

Release: 25.09.20

Thrash så det holder fra tyske Annexation.

Det er ikke thrash jeg er så glad i, dette er brutal og rett fram råskap. Jeg krever litt finesse, men det har sitt bruksområde dette, selv om jeg mistenker at vorspielthrash kanskje er en fotnote jeg kommer unna med. 

Annexation@Facebook

Låten jeg har lagt under her, Beyond Humanity, begynner tungt, men endrer seg etter hvert, og er en grei representant for skiva. Det er ikke alt som går i hundre og heia, men det er en råskap her jeg vil tro faller i smak om du er i det hjørnet.

Lyden er veldig kledelig til skiva, og du bør vel strengt tatt ikke bruke YouTube som kilde der, for når jeg sitter og skifter mellom albumet og Youtube, er det som vanlig totalt klart hvor mye forskjell det er på volum. Og denne typen metal trenger maks gnu. Eller antilope.

Stort mer er det ikke å si, det er i følge bandet tormenting thrash metal, og som er velspilt og med masse trøkk. Variasjon i rytmikk og tempo er det også, litt variasjon er ofte mangelvare hos lignende band. 

Live vil jeg tro dette er fryktinngytende effektivt.

Tekster har jeg ikke, men det virker som om de ikke synger om Bambi på isen. 

6,5/10

Tracklist:

  1. A.T.R.
  2. Beyond Humanity
  3. The Beast
  4. Holycaust
  5. Inherent Brutality
  6. Wrecked
  7. Global Assassin Grid
  8. Craving For Flesh
  9. Raped And Impaled