210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Artillerist "Crowd Control"

av ruben haug

A2172913436 16Selskap: D-beat Hjerte Records 

Release: 10.03.16

Artillerist startet opp en gang i 2014 i et øvingslokale på Uffa i Trondheim. For de bevandrede innen norsk punk og hardcore bør navnet Uffa være kjent, og det er herlig at den ny generasjon illsinte menneskegnagere tar opp verdens sosiale problemer gjennom like sint musikk. Velkommen Artillerist, til vår vakre planet! Crowd Control er en flott 7" bestående av 6 låter. For nerdene er den limitert i 250 eks.

Og musikalsk?

Crust, harcore, punk og blackmetal. Fikk du ikke avsmak i munnen nå må du bare lese videre!

Artillerist@Facebook

Og tro meg, gutta fikser det bra. De har et helvetes trøkk, solide riff, en vokalist med akkurat nok rabies til at det ikke tilter og låter som holder mål. Da er Ruben litt solgt han. Artillerist klarer til alt overmål å blande disse stilartene på en smakfull måte, eller, smakfull til denne type musikk å være. Styrken ligger i fete riff og partier. Cursed Veins er låta som stikker seg fram, grisefett gitarspill her, vokal med god variasjon og i det hele tatt ett knall driv. Tungt som faen, sludgy og jævlig.  Det blir aldri pent eller vakkert på Crowd Control, det låter hele tiden stygt, i positiv forstand. Denne typen musikk skal ikke være vakker, ei heller polert. Jo styggere det låter, jo bedre nesten.

Artillerist viser at de fortjener livets rett med Crowd Control. Du veit allerede om dette er noe for deg eller ikke. Er du blandt de som vil sjekke de ut, KJØP sjuer`n!!!! Er du som meg vil du digge dette.

8/10

Tracklist:

  1.  Crowd Control 
  2.  Cursed Veins 
  3.  The Firstborn Throne 
  4.  Drowning In Circles 
  5.  Etruscan War 
  6.  Bannlyst