Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Artwork of Hate, evig hvile

av yngve

Melodisk deathmetal fra Klæbugjengen.

Bandet er aktuelle for Trondheim Calling, som er like om hjørnet. Bandet består av en gjeng unge metalhuer som startet opp tilbake i 2012. I fjor høst kom debutskiva, ' Ars Moriendi', og det er den som var basisen for at bandet kom med på årets Trondheim Calling. 

Artwork of Hate@Facebook

Vi sjekker ut singelen 'Eternal Rest', som bandet har følgende å si om: " Låta handler om hvordan det er å leve med depresjon og angst, hvor det eneste man søker på slutten av dagen er en endeløs søvn, derav tittelen Eternal Rest. Konflikten oppstår når man tenker på sine nærmeste, og hvordan det vil påvirke dem, som gjør at man krangler med seg selv om lysten til å leve eller frykten for leve er den største. Musikken som kommer med dette budskapet er hard og melodiøs, hvor det hardeste og det mykeste kontrasterer på samme måte som dilemmaet i teksten."

Låten på Soundcloud

Låten bærer preg av at bandet er unge, det er en moderne edge, en sludgy såle på det hele. Hardrcore og en aggressiv, melodiøs extremmetal mikses. Og det er gjort plass til bølger, stemninger og kontraster. Rytmikken fordeler seg på et greit spekter, fra det tunge og groovy til det hissige og drivende. I seg selv et band og en låt jeg synes ikke skiller seg så mye ut i sin sjanger, men det er en flink gjeng, og det er et marked for slikt - og live er slik metal veldig ofte svært fungerende.

Artwork Of Hate 20