Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

As Darkness Dies "S/T"

av yngve

Cover As Darkness Dies As Darkness Dies 300x300Selskap: Pure Steel Records

Release: 30.10.15

Klassisk Us-metal, hverken mer eller mindre.

Eller, litt mindre faktisk, for skiva er ikke helt der oppe. Dette band gikk tidligere under navnet Graven Image, uten at jeg husker veldig mye fra skiva de slapp for tre år siden. 

Instrumentalt er det på stell, musikken er helt kurant, Martin på vokal har en ok stemme, ikke blant de beste, men han gjør en bra jobb. Litt kjip basstrommelyd, litt steril til slik musikk. Produsent er en kjent kar, Mike Vescera, kjent for mange fra sitt engasjement hos Malmsteen og for oss gamle, Obsession. På det jevne er lyden fet den, det er bare basstrommene og kanskje at gitarlyden noen ganger er litt lav i miksen som bugger meg, men ikke noe å klage på egentlig. Og bastrommene jeg ikke likte var strengt tatt kun noe jeg bet meg i når det gikk unna. 

As Darkness Dies@Facebook

Riffingen er klassisk, mye melodi ala Warlord. Men skiva gikk litt under radaren for min del, jeg spilte og fikk den litt som bakgrunnsmusikk av og til, låtene klarte ikke å krangle til seg oppmerksomheten. 

Nok et ok album, nok et ok band, så får vi se om jeg har feil når jeg sier at det nok ikke er et band som kommer til å velte noe internasjonalt.

Pluss for fet cover, Gustav Dore er aldri feil :).

6/10 (svak)

Tracklist:

 1. Black Death
 2. Cloaked In Darkness
 3. Searching For Light
 4. Silent Wings
 5. Ghost
 6. Other Side
 7. High Road
 8. World Of Decay
 9. Life Incomplete
 10. One Mistake
 11. Demons