Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Blind Revolution "Money, Love, Light"

av yngve

Blind Revolution 20Selskap: Rock Of Angels Records/GORDEON

Release: 07.02.20

Italiensk melodiøs hardrock, og det smaker ikke italiensk. 

Blind Revolution@Facebook

Vi leser at bandet lar seg inspirere av de store innen den melodiøse hardrocksjangeren, og Aor, og at de samtidig setter sitt personlige preg på musikken sin. Og uten at jeg har spadd meg ned i Aor i årenes løp, har jeg hørt mye. Og det første bandet/referansen jeg trekker ut er kanskje Journey. Vokalen er litt lik, men det er et stykke opp til kvalitetene til de store amerikanske artistene. Blind Revolution dog, de har jammen klart å sy sammen en bra skiva, låtene er bra og de smaker godt av sommer og sent 70-tall, tidlig 80-tall. 

Refrengene duger, arrangeringen er spott on, og feelen vokalist Cristiano fikser er svært bra. Noen ganger er det en liten touch på stemmen, en litt skjelvende snert, som piffet bra opp. 

Money, Love, Light er en skive som kanskje kan minne om noe av det Zeno fikset på debuten sin, men det er to forskjellige band stilmessig til info. Men enkelte likheter er det.

Soloarbeidet er bra, selv om det er lite nybrottsarbeid, fikser Simone gitararbeidet flott. Og noe av det som kanskje er litt avgjørende når slike band skal komme unna med det, er at de tør å gå hele veien. De er ikke redd for å bruke klisjeene, inspirasjonene, de enser ikke jantelov og bare fyrer av. 

Et bra stykke arbeid dette, jeg likte det godt. Litt 80-talls over det hele, men samtidig funker det godt i 2020. 

7,5/10

Tracklist:

  1. Guiding Light
  2. Miracle
  3. Knocking for Love
  4. Mary Ann
  5. Saints of Our Days
  6. Money and Run
  7. Take the Magic Back
  8. Getting Stronger
  9. Never Let You Go
  10. Keep on Dreaming