Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Bomerang "Splitt Og Hersk"

av yngve

Bomerang Splitt Og Hersk AlbumcoverSelskap: Private

Release: 01.10.18

Trøndere med tung rock, sunget på dialekt.

Jeg har været innom disse tidligere, jeg meldte inn videoen du ser under, Pioner. Da fortalte bandet at de "...har mye på hjertet, både godt og vondt, og synger på trøndersk." Og at det dreier seg om "...fete riff som svinger hardt."

Hybrid av heavyrock, hardcore, grunge og punk var også brukt i nyhetsartikkelen. Og det er korrekt forklart. Medlemmene har vært innom band som Funny Farm og Burgerbarna, og har nok litt av denne trønderbølgen over seg. 

Bomerang@Facebook

Rocken er tung, og baserer seg på tunge grooves og en ganske røff edge. At vokalen er på trøndersk har sitt å si at bandet får et litt annet uttrykk. Rart med det. 

Musikken er ikke nyvinning, det er relativt streit groovy rock/metal som gjerne er litt repeterende fra låt til låt. Trøkket er der, det er en bra produksjon til denne typen musikk, så spiller du denne høyt bør du nok si deg fornøyd om du liker å kjøre fest i stua eller skremme naboene litt.

Stort mer er det ikke å si, det er et ok album i sin stil, litt lite variasjon i rytmer og riff, og vokal, men en grei dose tung trønderrock. Vil tro dette fungerer bra liv i en god setting.

Tracklist:

  1. Pionér
  2. Bittersøt
  3. Jernhånd
  4. Etterpåklok
  5. Veto
  6. Fattigmann
  7. Savna
  8. Splitt Og Hersk