Karmøygeddon 23 B

Chris Holmes "CHP"

av yngve

Chris Holmes Front CoverSelskap: Mighty Music

Release: 01.04.16

Chris Holmes, rock'n roll-dude!

Makan, dette var det ikke lett å mene noe om. Jeg er så glad i det han gjorde med Wasp at jeg tror muligens jeg gir fyren litt medvind. Greia er at hadde det vært et ukjent band/artist, uten denne koblingen, hadde jeg nok ikke vært så snill.

Fyren har lagt seg på en ganske enkel stil, vokalen er type under snittet, for å være snill, en slik kun en mor kan elske, men man skjønner at dette er noe Chris vil, da er det nok et lite ego der. Alternativet hadde vært å fått på plass en bedre rockevokalist, det hadde løftet det hele mange hakk, men musikken er også ganske ordinær, så mulig hadde det ikke hjulpet sååå mye.

Let It Roar er musikalsk tett opp mot Wasps debutalbum, det likte jeg. Men aberet er nok en gang vokalen. Blackies råskap er blant det ypperste når det først sitter, så der tror jeg ikke det bare er Chris som skulle slite for å matche. Men det er ikke rettferdig å trekke i de trådene, men det er naturlig vil jeg tro.

Lydbildet er ok, det ivaretar soundet bandet trenger i å formidle sitt musikalske budskap, men når låtene er såpass kjedelige over tid, mange etter bare første gjennomlytting, er det ikke stort det hjelper, men samtidig hadde en skikkelig ræva produksjon naturligvis senket skiva umiddelbart.

For meg tok nok denne uansett inn vann med en gang, litt fordi jeg ikke er med i svingene når det gjelder stil, litt fordi jeg ikke falt for innholdet, men jeg hadde heller ingen store forventninger. Kanskje vil dette fungere bedre live? 

Chris Holmes@Facebook

Pluss for dedikasjon, man aner konturene av en kar som virkelig brenner for det han gjør, uavhengig av hva folk måtte mene om skiva. Og jeg likte godt bassingen, den ligger fett og gjør mye av seg, og har fått en fin plass. 

2/10

Tracklist:

 1.  Loser
 2.  They All Lie And Cheat
 3.  Way To Be
 4.  Down In The Hole
 5.  Shitting Bricks
 6.  Get With It
 7.  Let It Roar
 8.  Born Work Die
 9.  502
 10.  TFMF
 11.  Shitting Bricks (live)
 12.  Let it Roar (live)