Karmøygeddon 23 B

Dark Sarah "The Golden Moth

av yngve

Dark Sarah 18Selskap: "Inner Wound Recrods"

Release: 21.09.18

Gothmetallerne er tilbake med nytt album. 

En gylden møll altså? Jeg har ikke tatt meg tid til å sette meg inn i tekstene, selv om Inner Wound er et selskap som sender meg fullversjoner ;).

Dark Sarah@Facebook

Bandets pompøse metal virker å være tilsiktet de som dupper opp og ned i dammen Nightwish og andre lignende band befinner seg. Så har du en musikalsk pekepinn om ikke annet.

Produksjonen er bra, leveransen er det egentlig ikke så mye å utsette på, det er flinke folk som gjør det deg gjør bra. Dette er tredje gang jeg anmelder bandets utgivelser, de to foregående fikk en sekser, hvor forrige fikk en svak sådan. Jeg føler at de har raska sammen et sterkere album med dette nye her, og har etter noen runder funnet den til å fortjene et lite spark opp. 

Minus er at den mannlige vokalen noen ganger ikke helt fenger meg, fruen gjør en god figur, sel vom det er svært lite som skiller henne fra en ganske mainstream framtoning. Hun biter ikke oppover eller våger seg nedover, det er mye rett fram og vakker kvinnesang som gjelder. Det er jo her jeg hadde håp om at JP, herren i vokalavdelingen, kunne ha løftet litt mer enn han gjør.

Dramatisk og pompøs metal med mye stemningsskapende lydtepper/stryk/synth, og generelt ufarlige saker. Men det har sin following.

6,5/10

Tittelkuttet under her representerer ikke det beste eller svakeste på skiva. Det er spor med mer krutt, derfor la jeg ved en til helt nede.

Sjangerbaserte nettsider lovpriser dette, så er du der bør du nok sjekke ut denne.

Tracklist:

 1. Desert Rose
 2. Trespasser
 3. Wheel
 4. My Beautiful Enemy
 5. I Once Had Wings
 6. Pirates
 7. Sky Sailing
 8. Wish
 9. The Gods Speak (gjester: Marco Hietala & Zuberoa Aznaréz)
 10. Promise
 11. The Golden Moth
 12. The Gate of Time