Karmøygeddon 23 B

Dissection-tribute (Bergen 23.07.16)

av yngve

Dissection Poster1Pressemelding fra arrangøren tikket inn, den deler jeg.

"Ti år er gått siden Jon Nödtveit tok selvmord, frontmann og mastermind bak bandet Dissection. Bandets innflytelse for myriader av band siden 90-tallet er udiskutabel - og bandets utgivelser står like fjellstøtt som når de ble utgitt.

Dette vil Simon Wiken fra bergensbandet Blodhemn lage en helaften ut av, og har samlet et knippe av nettopp band som holder Dissection høyt - og vil markere at ti år er gått siden bandet måtte legge opp

Med band som Vinterbris, Nifrost, Istårn, Blodhemn og The Crimson Reapers, som består av medlemmer fra Oslo-bandene Astaroth og Unspoken, vil det bli fremført den ene klassikeren etter den andre, så her er det duket for topp stemning for både fans og andre nysgjerrige mørke sjeler.

Det vil definitivt bli en kveld med anti cosmic metal of death."

***

Nyhet fra 24.02.16:

Om du spiller i band, bor i Bergen eller omegn, eller er villig til å reise litt, kan du delta på denne tributekonserten.

Simon sendte inn et tips mot Heavymetal.no hvor han sier at han "... driver og arrangerer en Dissection-tribute på Garage i Bergen 23. juli" og er ute etter "...band som vil delta."

Om du spiller i band, kjenner noen, liker Dissection, send en mail HIT og meld din interesse.