Karmøygeddon 24

Fortsatt liv i Humbucker

av yngve

Humbucker KotwBandet har gått gjennom en litt tung tid, men det er lys i tunnelen.

"Vi kan jo si at det har vært et litt tungrodd siste halvannet året for oss" forteller bassist Lars Stian til Heavymetal.no. Det har vært lekk som en sil i lineup-en i det siste, men det har blitt tatt en del grep som forhåpentligvis sikrer videre drift av det spreke hardrockbandet. Eller rock'n roll-bandet. Samme det, sveisent er det uansett. 

"Det å bytte ut en gitarist, og så vokalisten er jo ikke det mest ideelle for et band" fortsetter Lars Stian og legger til at de "...fikk tak i flinke folk, så det funket bra bandmessig."

Grunnene er av den sedvanlige arten, og som bassisten påpeker, dreier det seg om voksenproblemer :). "Det er jo det med at når folk er voksne så er det ikke like lett å få ting til å gå på skinner. Alle har jo sine forpliktelser med jobb, familie og lån som skal betjenes. Og noen er jo engasjert i andre band også."

Humbucker@Facebook

Trommeslager og vokalist

"Det endte jo med at trommis Geir Arne, som var med på å grunnlegge bandet, sluttet og. Så flyttet vokalist Martin tilbake til Danmark, da ble det veldig vrient å få til et progressivt samarbeid med han. Så vi ble enige om at det da var enklest at han også sluttet."

Vokalistposisjonen ble relativt kjapt løst, og vi snakker tilbakekomst. "Nå er altså Jan tilbake bak mikrofonen, så det blir jo egentlig ikke så store endringer i Humbucker-soundet når vi forhåpentligvis får gitt ut nytt materiale en gang neste år."

Når det gjelder å erstatte den tidligere primus motoren i bandet, Geir Arne, er det ikke tatt noen avgjørelse ennå, men "....vi har vært i kontakt med potensielle trommiser som virkelig kan rocke bak settet."

Du kan lese Geir Arnes avskjedsbrev om du vil, på bandets Facebookside, linket over.