Karmøygeddon 24

General Stratocuster ... "Double Trouble"

av yngve

Double Trouble Cover 182x182Fullt bandnavn: General Stratocuster And The Marshalls

Seskap: Red Cat Records

Å få tilsendt slikt er ikke hverdagskost, for her snakker vi om en utrolig herlig form for laidback bluesy hardrock. Mange av banda jeg liker fra 70-tallet; Whitesnake og Purple, ligger i dette nabolaget. Vokalen står Jack Meille for, og selv om jeg er fan av Tygers Of Pan Tang, visste jeg (husket jeg ikke) at fyren også er sanger der i gården. Stemmen er selvsikker, den har en liten dunst av sørstats, og kan faktisk minne litt om vokalen i Black Crowes. Men ikke musikken, den er mye mer mot hardrocken, heldigvis.

Når Whitesnake ble litt funky i gamle dager, og når Zeppelin lekte seg litt i de rocka/funka hjørnene, der synes jeg tittelkuttet hører hjemme. Ikke nødvendigvis likt noen av disse i stor grad, men det er definitivt likheter.

Neste låt, What Are You Looking For , er totalt fet! Soloen ligger og heller mot å være Blackmore på 80-tallet, knakende bra sang!

Nei, dette var sjokkerende kult! Digger du feit, lekende, drivende og badassed hardrock som fikser å matche mange av de gamle gode klassikerne? Da oppsøker du General Stratocuster.

Før den fantastiske Zeppelinske avslutningslåten er de innom et par-tre litt rolige spor, og de fungerer de også, men det er når de ligger og åler seg i hardrockblues og sprer bena og freser de gjør seg best. Hadde et par av de rolige blitt fyrt opp litt, hadde nieren vært selvsagt.

8/10

Sjekk linkene og digg!

Tracklist:

  1. Drifter
  2. Cute Evil Angel
  3. Double Trouble
  4. What Are You Looking For
  5. Don't Be Afraid Of The Dark
  6. Alone
  7. I Just Got Scared
  8. Time
  9. Push To The Limit

General Stratocuster And The Marshalls@Facebook