Karmøygeddon 23 B

Glasgow Kiss er rasende

av yngve

Glasgow Kiss

Bilde, fotorgraf: Ukjent

Bandet er klare med ep-en 'Fury'. Releasedato er 28. januar.

Glasgow Kiss@Facebook

Jeg har tidligere nevnt denne utgivelsen, og under sjekker du ut låtenene 'Fury' og 'One Step Closer'. Tung og feit hardrock.

"Det bergenske rockebandet Glasgow Kiss med røtter fra Fana, Osterøy, Åsane og Fedje,  startet sin reise en vårdag i april 2020, rett etter at koronapandemien brøt ut. Vokalist  Charlotte fikk telefon fra gitarist Sveinung om at fire etablerte musikere trengte vokalist.  Musikerne har spilt i en årrekke, blant annet i band som Testpilot, Gunslingers og Fenrik  Lane, som en del kjenner til fra før. De har med seg lang erfaring fra konsertscener og  musikkbransjen med plater solgt til gull og platina.

Vokalist Charlotte på sin side opplevde stor suksess med bandet Violent Gin, som var å se på mange konsertscener i deres aktive år fra 2016 - 2020. Violent Gin havnet blant annet også på radiolister og intervjuer på verdensbasis med flere topp-plasseringer og var lenge i liste rotasjon på norske Radio Rock, der Charlotte forøvrig ble rosende omtalt på direkte radio  som En av Norges råeste kvinnelige rockevokalister av programleder Susanne Abel."

Ep-en teller seks låter med "... fengende uptempo rock, mørkere og hardere låter, til en rolig akustisk ballade."

Glasgow Kiss

***

Nyhet fra 17.04.21:

Bergensbandet nærmer seg... Ett steg steg av gangen.

***

Nyhet fra 05.03.21:

Bergensbandet er ute med ny video. 

Glasgow Kiss@Facebook

John Erik og bandet tipser Heavymetal.no om sin nye video, låten er Furious:

Bilde, fotograf: Ukjent

Glasgow Kiss 20