Karmøygeddon 23 B

Graveyard "Innocence And Decadence"

av yngve

Innocence Decadence 33963905 FrntlSelskap: Nuclear Blast

Release: 25.09.15

Tidløs retrorock, stoner og tunge 70-tallsvibber utgjør brygget til svenske Graveyard.

Jeg så bandet i fjor sommer, på Tons Of Rock, da fikk jeg litt sansen for de, før det hadde jeg egentlig ikke hørt så mye. På dette nye albumet, som jeg føler er et album som ikke skal (men som jeg er tvunget til) anmeldelse etter få runder, er de helt i tet innen stilen. Det begynner dog å bli en del band som gjør dette bra, og personlig søker jeg nok mer tilbake til den genuine greia om jeg skal kose meg - men Graveyard har absolutt noe å komme med.

Det er kos, det er musikk som skaper gode vibrasjoner, det er låter som trekker meg tilbake til for lenge siden. Nå er ikke jeg såååå gammel, men jeg har alltid likt Thin Lizzy, Hendrix, Cream - og det er mye av det her. 

Produksjonen er rar, bra, men rar. Ikke at det er noe feil, men de har ikke gått inn for å gjenskape denne dirty greia mange velger seg, men styrt en bra og egentlig oppdatert produksjon . men med 70-talls vegg-til-veggteppe. 

Graveyard@Facebook

Jeg har ennå ikke erstattet filene jeg fikk med fysisk format, mulig jeg må få ut fingeren snart?

7,5/10

Tracklist:

 1. Magnetic Shunk
 2. The Apple & The Tree
 3. Exit 97
 4. Never Theirs To Sell
 5. Can't Walk Out
 6. Too Much Is Not Enough 
 7. From A Hole In The Wall
 8. Cause & Defect
 9. Hard-headed
 10. Far Too Close
 11. Stay For A Song