Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Haunted By Silhouettes, ny skive i mars

av yngve

Debutalbum fra trønderne er like om hjørnet.

Bandbilde under, fotograf: Ida Juliane Remen, cover og artwork på skiva står gitarist Stian for.

Det dreier seg om melodiøs death metal, og jeg har som du ser under her vært innom bandet litt tidligere. Men nå er det altså skive som gjelder, titulert 'Shortcuts To Dead Ends' og med releaserdato 9. mars.

"Med to ep-er bak seg, er  det nå klart for at Haunted By Silhouettes slipper sitt debutalbum. Bandet er nøye på at sin kunstneriske visjon kommer frem, og har derfor gjort alt fra å skrive låtene, spille inn og produsere de, ta fotografier til artwork, design av artwork og også musikkvideo."

Bandet spiller en god blanding  av alt de liker innenfor metal, og lar seg inspirere av band som In Flames, Dark Tranquillity, Soilwork og lignende."

Haunted By 18 Ida Juliane Remen

Haunted 18 Shortcuts To Dead Ends

***

Nyhet fra 25.12.17:

Ny låt fra bandet, som tilbyr metallen med død og melodi.

Albumet låten er hentet fra et kommende debutalbum, som bandet planlegger å slippe neste år. 

"Låta er spilt inn av bandet selv, med gitarist Per Kristian Grimsland i spissen for innspilling og miksing! Artwork er designet av rytmegitarist Stian Hoel Fossen."

Så langt er det kun en smakebit som er delt, mens hele greia ligger på Spotify, for de som bruker denne tjenesten. Klikk HER .

***

Nyhet fra 16.10.17:

Om et par uker er det klart for første låt. 'Iskalde Blikk' slippes som singel og video.

Haunted By Silhouettes@Facebook

"Låta er spilt inn av bandet selv, med gitarist Per Kristian Grimsland i spissen for innspilling og miksing" forteller gitarist Stian Hoel Fossen til Heavymetal.no. Coveret står Stian for.

Bandet fyrte igang tilbake i 2013, og slapp debut-ep påfølgende år. I april i år kom de med nok en ep, ' Wrath of Kharon', som ble anmeldt her  på Heavymetal.no.

Jeg melder fra når bandet er klare til å sette sitt iskalde blikk i deg.

Haunted By Silhouettes Iskalde 17