Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Haunted By Silhouettes, signerer kontrakt

av yngve

Haunted By Siolhouettes 22 Foto Jon Sandersen

Bilde, fotograf: Jon Sandersen

Faktisk har de signert, og vi snakker langsiktige.

Gitarist Stian forteller til Heavymetal.no at det dreier seg om et amerikansk selskap, og at det i første omgang er en EP, 'No Man Isle', som skal ut. Releasedato er satt til 6. mai.

Tracklist:

  1. Departure
  2. Flock
  3. Icon
  4. Selkie
  5. No Man Isle

Haunted By Silhouettes@Facebook

Gitarist Per Kristian er veldig fornøyd med å signere med Eclipse: "Vi har lett etter et nytt plateselskap med et erfarent team og hyggelige folk å jobbe med. Vi føler at Eclipse Records er nettopp det, så vi er veldig glade for å få sjansen! Vi er klare til å forplikte oss, trappe opp ting og jobbe hardt i dette samarbeidet."

"Dette er første gang Haunted By Silhouettes får sjansen til å jobbe i et langvarig samarbeid med et internasjonalt plateselskap som deler de samme visjonene som oss" growler Matthias, og er som Per Kristian spent og fornøyd med det ferske samarbeidet: " Jeg kan ikke være mer begeistret for å jobbe sammen med Eclipse og se hva vi vil oppnå sammen."

Stian røper at de har samarbeidet med Soilworks Björn Strid på en av sangene, og at tidligere Dark  Tranquillity-gitarist Niclas Sundin har tegnet artwork! "Det er kanskje litt barnslig, men det føles litt stort for en traurig trønder." Må du rulle inn mann, dette er jo bare fett! :).