Karmøygeddon 23 B

Here As We Stand, djent/groove fra Sørlandet

av yngve

10818792 10152453832686641 1600222533 NDe spesifiserer ikke hvor på Sørlandet de holder til, men det er vel egentlig ikke relevant, det er og blir musikken som teller. Men du må vente på musikken, først neste år forteller de at det vil foreligge slipp.

De forteller til Heavymetal.no at de er i alderen 17-20 år, og at de "...har holdt på med musikk lenge." Band som ligger til inspirasjon for Here As We Stand er blant annet Volumes, Vildhjarta, Periphery og Born Of Osiris, mulig du fikk en pekepinn eller to der?

Det er ingen umiddelbare planer om å eksplodere akkurat nå, bandet røper at de tar det sakte og sikkert. "Foreløpig holder vi oss i mørket og er sakte men sikkert på vei ut for og spre ødeleggelse og galskap." Uff da, det var da voldsomt? Håper det kun er musikken som står for disse innslagene :), og når vi leser videre tror jeg vi kan bekrefte det: "Om du drar på en konsert med Here As We stand vil du forvente et sykt og vilt liveshow, musikk som vil smelle til deg som en jernneve i fjeset."

Vi får klar beskjed om at det er i 2015 det skal skje, at det er da "...Here As We Stand er navnet du skal merke deg. Det vil blant annet bli flere og flere konserter, demo- og ep-slipp, og kanskje en musikkvideo."

Jepp, da er informasjonen overlevert, følg med her på Heavymetal.no for oppdateringer. Bandet har ikke oppgitt Facebook- eller hjemmeside, men du kan følge de på Instagram (Hereaswestandband) om du vil.