Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Hmno ønsker alle et knakende fett nytt år!

av yngve

Hmno JpgEnkelt og greit.

Og litt til.

Vi trenger alle med oss neste år også, så lev litt måteholdent, og husk at ingen, ikke du eller de rundt deg, tjener på bøttegalskap i noen forstand ;). Lever, hjerte, hjerne, fingre, øyne, alt som dukker opp i nyhetene første nyttårsdag håper jeg akkurat du og dine unngår. 

Og prøøøøv å lev litt uten sosiale medier folkens, vi er fortsatt mennesker som har godt av menneskelig kontakt og det å pleie de sosiale antennene - som vi har i forskjellige utgaver ;).

Og takk til Steinar, Arni og fotograf Boris, fantastisk på ha dere med på lasset. Liten stab, men seige ideologer.

Dere andre som deltar i form av anmeldelser av skiver og konserter, og fotograferer på vegne av Heavymetal.no, tusen takk!! Dere er med og sørger for at at en uavhengig nettside uten bånd til bransjen klarer å levere innhold :).

Dere som driver med medier, driver selskaper, jobber for å fremme musikken vi elsker så høyt, festivaler, bookere, arrangører, studioer, promotører, Heavymetal.no salutes you!!

Om nisjemediene taper enda mer terreng for de store og manipulative sosiale mediene neste år må vi vel gå ut fra, hvorvidt folk der ute er fornøyd med utviklingen med kortere og mindre dybdebasert informasjon gjenstår å se. Jeg ønsker en implosjon av hele dette systemet, og hvor ikke alt handler om korte, kjappe og ganske tomme nyheter. At man får en aha-opplevelse og løfter hodet og ser seg rundt i større grad ;). 

Og folk som bare leser utdrag eller kjøper meninger uten å ha lest innholdet. Hva er det med det der?

Det får være min personlige utblåsning. 

Jeg savner blader, at ikke alt skal scrolles og kommenteres, eller bare likes, og så har du plutselig hastet nedover en feed et par kilometer pr dag - og egentlig bare fått små drypp av noe man knapt husker rett etter.

Jeg henger nok med i 2020 jeg, og ønsker alle et godt år; både mentalt og fysisk. Pass nå på hverandre, og dere selv, og besøk, kontakt og framsnakk, det skal så lite til for å ta tilbake litt av den ordentligheten vi mister litt etter litt.

Tusen takk til alle dere som donerer! Det blir litt spenn av det, og jeg har kjøpt med ny stasjonær pc nå nettopp, og det er penger på bok til flere av reisene jeg skal på neste år. Og til leie av server. Og jeg har til og med, for første gang, gitt en liten påskjønnelse til trioen i staben. Det var en god følelse. Men for all del, ikke gi om du ikke vil, eller ikke har noe, jeg vil drive på med siden uansett, men det er greit å ikke ha den naglebefengte hånda ned i privat lommebok i den grad jeg hadde før ;).