Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Indica "Shine"

av yngve

1377480 10151701040648737 1672347423 NSelskap: Nuclear Blast 

Release: 24.01.14

Med en utfordrende positur møter Indica meg med sitt siste album, og jeg tenker mitt i forhold til å promotere image over musikk.

Jeg har av og til hatt denne tankegangen når spesielt damer i metallen velger å bruke image til å vise seg fram; er det fordi de ikke er sikre på musikken sin? Eller er de bare pene damer som både er stolte av sin kvinnelighet og har bra musikk på innerlomma?

Skal man dømme bandet på valg av åpningslåten, er det ikke veldig kult. I dag er det svært viktig å slå på stortromma og trekke inn lytteren med en gang, det følte jeg de ikke klarte med valget av Mountain Made Of Stone.

Blir det bedre etter denne?

Hm, nei, for Uncovered er altfor spe og pingle til at det pirrer meg ihvertfall. Stemmen til SJEKK har lite trøkk, Her bærer ikke vokalen låten, og musikken fikser heller ikke å holde engasjementet mitt, til det er det for pop.

Indica@Facebook

Utover skiva krymper jeg meg mer og mer, og fastslår at det nok er mer for fans av Dixie Chicks, Spice Girls og type fjortisgothrockere som higer til en lettfattelig poprock. Skal jeg legge godsiden til er det hørbart, da om du liker slikt. Jeg personlig fikk lite ut av dette og skjønner lite av at et selskap som Nuclear Blast slipper dette - men det har sikkert salgspotensial. Denne kom nok feil, eller, til feil mann.

2/10

Tracklist:

 1. Mountain Made Of Stone 
 2. Uncovered 
 3. A Definite Maybe 
 4. Goodbye To Berlin 
 5. Run Run 
 6. Here And Now 
 7. Missing 
 8. Hush Now Baby 
 9. Behind The Walls 
 10. A Kid In The Playground 
 11. War Child