Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Karmøygeddon 2020 avlyst

av yngve
Karmøygeddonhjelm

Da var den triste nyheten offisiell, og de som gledet seg til tur til Karmøy i år må belage seg på å vente til neste år. 

Det var en forventet med lei beskjed Johnny meddelte meg i går, og jeg har brukt tid på å både venne meg til tanken på å ikke reise, og det å oppleve at så mange gode mennesker får så mye stress og tap i fanget.

"Vi har besluttet å avlyse det som skulle være vår 17 utgave av Karmøygeddonfestivalen" forteller Johnny. Og jeg kan nesten merke bedrøvelsen gjennom den digitale beskjeden. Så godt kjenner jeg karen nå. Og jeg vet at en sterk oppfordring om å sitte på billettene, å holde midlene i festivalen nå er veldig viktig. De som har kjøpt for i år kan bruke de neste år. Det beste er selvsagt å gi slipp på årets utlegg, å la det gå inn i kassen til festivalen, og kjøpe nytt neste år. 

"De som har kjøpt billetter vil få en mail gjennom vårt billettselskap innen kort tid, hvor de får info om hva som skjer med deres billetter. Her kan man velge å få pengene tilbake eller å beholde billetten til neste års festival. Man kan også donere årets festival og kjøpe ny billett om man ønsker det."

Grunnen er selvsagt situasjonen vi er i, og at myndighetene ikke tillater folkesamlinger i en slik størrelse. "Vi i Karmøygeddon må også være med på denne dugnaden, og ta ansvar for å bekjempe dette viruset. Sammen med myndighetene er det besluttet å avlyse Karmøygeddon dette året."

Som tilfelle var med Inferno, jobber Johnny og gjengen med å sikre at artistene gjenbrukes i 2021. "Vi jobber hardt med å få ALLE banda på årets festival til å stille neste år, og prøver å få inn noen ekstra bands også som en bonus til vårt kjære publikum. Info om bands til neste års festival vil komme fortløpende, og festivalen finner sted i Kopervik 6. - 8. mai 2021."

Det er selvsagt opp til den enkelte, men jeg understreker at det å ikke trekke penger ut av kassen er veldig bra. Om vi alle tar en dugnad der vi kan, om vi kan, er det mulig å reise seg igjen. "Dette blir absolutt en tøff tid for Karmøygeddon, og vi håper på at vårt publikum står ved oss og ikke løser inn billettene. Det ser også ut til at våre lokale sponsorer blir med oss videre, det gir oss absolutt inspirasjon for videre drift."