Kilanerin%20ut%20240720

Meltdown, ny video

av yngve

Låten er hentet fra bandets nye skive,  'Deadringer', som ble anmeldt i desember i fjor, sjekk HER .

Sandra fra Metal Promo Agency deler klippet. Takk!

"Bandet samarbeidet med noen av de aller dyktigste folkene i verden på studiolyd og det visuelle. Nå samarbeidet vi med et lokalt firma bestående av unge og talentfulle menn fra Sarpsborg, Fredrikstad og Moss i Black Film AS til denne musikkvideoen. De har alle levert akkurat som vi ønsket."

Bassist Morten: "Det har vært utrolig gøy å samarbeide med så dyktige folk til denne platen. Fredrik Nordström skjønte vår greie umiddelbart og ga oss det lydbildet vi ønsker. Mike D'Antonio har levert all grafikk til eget og mange andre band, og forstår naturligvis hva vi vil ha. Det er moro å jobbe med et førsteklasses, internasjonalt A-lag, og så kombinere det med dyktige folk lokalt.

Å få så voldsomt bra tilbakemeldinger på platen fra Europa, Nord- og Sør-Amerika og Australia er naturlig nok hyggelig. Nå setter coronviruset en stopper for konserter i en uviss tid fremover. Det åpner for at vi nå har startet med neste plate allerede."

Meltdown 19

Bandet har nå flere månedlige lyttere på Spotify enn de aller fleste metalband fra distriktet - til sammen.

Platen "Deadringer" ble mikset og mastret av legendariske Fredrik Nordström i sitt Studio Fredman i Göteborg. Dette er mannen som ikke bare har jobbet med, men også skapt lydbildet og sjangrene til verdensklasse artister som At The Gates, In Flames, Dimmu Borgir, Hammerfall, Sabaton, Arch Enemy, Bring Me The Horizon, Opeth, Architects, etc, etc...
Platecover og annen grafikk er laget av Mike D'Antonio, bassist i det amerikanske superbandet Killswitch Engage.
Vokal ble tatt opp hos Lydmuren på Greåker av Jon Fredrik N. Olsen.

Bandet samarbeidet med noen av de aller dyktigste folkene i verden på studiolyd og det visuelle. Nå samarbeidet vi med et lokalt firma bestående av unge og talentfulle menn fra Sarpsborg, Fredrikstad og Moss i Black Film AS til denne musikkvideoen. De har alle levert akkurat som vi ønsket.

- Det har vært utrolig gøy å samarbeide med så dyktige folk til denne platen. Fredrik Nordström skjønte "vår greie" umiddelbart og ga oss det lydbildet vi ønsker. Mike D'Antonio har levert all grafikk til eget og mange andre band, og forstår naturligvis hva vi vil ha. Det er moro å jobbe med et førsteklasses, internasjonalt A-lag, og så kombinere det med dyktige folk lokalt, sier bassist Morten Nilsen.
- Å få så voldsomt bra tilbakemeldinger på platen fra Europa, Nord- og Sør-Amerika og Australia er naturlig nok hyggelig. Nå setter coronviruset en stopper for konserter i en uviss tid fremover. Det åpner for at vi nå har startet med neste plate allerede.


Metal Promo Agency
Sandra S.

Bachstr. 746
74199 Untergruppenbach