Karmøygeddon 24

Meltdown, østlendinger med debutskive (+ konsert)

av yngve

Først:  "7. april spiller bandet på Skuret i Oslo sammen med Stormbeist og Serenity Trace . Det blir en kraftfull kveld og starten på en del konserter i Norge og Sverige i første omgang."

Med det notert og formidlet, går vi over til generell info om bandet og skiva.

Bandet kjører på med en moderne og hard for for metal, hvor både aggresjon, driv og melodier bygger låtene. Vokalen er todelt, røff og melodiøs, siste der står tidligere Witchhammer-vokalist Thomas for. Tipset kommer fra Morten Nilsen Management.

"Fredrikstad og Sarpsborg har fostret et stort antall meget gode metalband, Meltdown er det nye, spennende bandet fra området. Meltdown spiller melodiøs metalcore, og kombinerer dermed et voldsomt trøkk og tyngde med gode melodier som slår deg overende. Bandet har den særegne kombinasjonen med to kraftfulle og sterke vokalister i Pat Karlsen (growl) og Thomas Arntzen Dahl (clean, tidligere vokalist i legendariske Witchhammer). Meltdown har latt seg inspirere av blant andre Killswitch Engage, Lamb of God, Five Finger Death Punch, In Flames, PanteraAugust Burns Red, Parkway Drive, for å nevne noen."

Debutskiva, 'Answers', var egentlig klar før jul, men nå er den gjennomgått på nytt og har fått ny miks og ny master. Dette for "...å få et enda bedre resultat.

Tracklist

  1. Answers
  2. Blackbox Paradise
  3. The Curse
  4. Time of War
  5. Hollow
  6. Mariana Trench
  7. Misery
  8. Nightmare

"Bandet er i full gang med skriveprosessen til album nummer to og har rukket å få mye spennende materiell ferdig. Meltdown har blant annet spilt på Oak Metal Club på Fosser og flere konserter i Fredrikstad-distriktet til strålende tilbakemeldinger og med mye liv i publikum."

Meltdown@Facebook

Du finner ytterligere låter på Soundcloud og Spotify, samt Youtube.

12829103 560626504103552 4626628834881531156 O