Karmøygeddon 23 B

Metalskaller mot mobbing

av yngve

10403234 10204866996907531 6167135199440416239 NJEG HATER MOBBING! Nå har metalskallene også gruppert seg og tar del i dette problemet.

Leif Munkelien har sendt men litt info på Metalheads Against Bullying, som er en støttegruppe av organisasjonen Oss Mot Mobbing. OMM får vi vite jobber på flere arenaer, alt for å bekjempe driten. 

"Organisasjonen Oss Mot Mobbing ble startet av Kristian Sætre for 3 år siden, den gangen var han kun 15 år og hadde sett seg lei på at ikke alle følte seg trygge på skoleveien og skolen. Etter å ha stoppet en rekke mobbeepisoder, bestemte han seg for å lage FB-gruppen Oss Mot Mobbing , i dag er det ca 5500 medlemmer som snakker om sine erfaringer og utfordringer, der det alltid er noen som rekker ut en hånd om du har en tøff dag.

I desember ble han kåret til årets forbilde under en prisutdeling som ble sendt på tv, og har etter det fått masse presse omtale i lokale og nasjonale aviser. I januar var han invitert hjem til statsministeren for å snakke diskutere mobbing sammen med flere politikere og andre instanser som jobber aktivt mot mobbing."

Vi leser videre at dette ikke er et blaff eller et forbigående fenomen. "Det som er annerledes med OMM er at de er kommet for å bli, dette er ingen flopp som vi ofte ser. OMM har tilgang på en buss som er dekorert med OMM-logoen, denne skal de bruke når de reiser rundt i landet og holder foredrag og besøker skoler, barnehager og arbeidsplasser. Bussen vil da være på plass i skolegården ved skolestart, være tilstede hele dagen og snakke med barn/ungdom om mobbing og hva dette gjør med mennesker - ikke bare de som blir mobbet, men også de som utfører mobbingen. Det er like viktig at de får den hjelpen de trenger. Bussen er der også noen timer etter at foredraget er ferdig, slik at de som ønsker kan komme og snakke med oss som er i bussen. Noen ganger vil det også være profesjonelle til stede, innenfor de instanser vi mener er de rette, i bussen med oss.

Metalheads Against Bullying er en støttegruppe til OMM, alle inntekter fra T-skjortesalg går uavkortet til OMM's arbeid mot mobbing.
MAB vil med sitt engasjement entre metalmiljøet, det er viktig vi står sammen i jobben mot mobbing, mange i vårt miljø er/har sikkert vært utsatt for mobbing i en eller annen form. Mobbing og trakassering finnes over alt i stor eller mindre grad. Dette må vi stoppe nå!!!!!!!

OMM og MAB mener bestemt at nå er det på tide og snu trenden om at det er kult å mobbe, det skal være og er mye kulere å snu ryggen til mobberne og heller rekke ut en hånd til de som blir utsatt for mobbing."

True words! Bestill skjorte (150,- pluss porto, du kan kjøpe ved å sende en melding til MAB på Facebook), meld deg inn på Facebooksiden og støtt opp så godt du kan. Er du mobber, tenk deg godt om, mobbes du, ta kontakt med noen som kan hjelpe. Heavymetal.no står fullt bak dette engasjementet!