Karmøygeddon 24

Midtlivskrisen

av yngve

Midtlivskrise 23

Ikea eller metalfestival?

"Midtlivskrise er et speller nytt rockband, satt sammen av en gjeng rutinerte ringrever fra Horten. Midtlivskrise låter breibeint, tøft og hardt, akkurat som middelaldrende menn gjerne vil fremstå, men det tekstlige universet byr på dønn ærlige og lett ironiske betraktninger om livet som middelaldrende mann.

Har du hørt et band som dette før? Nei, garantert ikke!

Vokalist Gard Mortensen (Mohammed) og gitarist/låtskriver Frank A. Tostrup (Shirleys Temple/Revolver/Backstreet Girls) har slått seg sammen med gitarist Remi Antonsen (Exploding Head Syndrome/forgetaboutit), bassist Christoffer Aas-Pedersen (Pryl/Salvation Circus) og trommis Fredrik Fagerli Dahle (Masterpiece of Cake) for å gi norsk rock bandet som utfordrer alle etablerte rockklisjéer. Mens de fleste andre band synger pubertale, virkelighetsfjerne og intetsigende tekster om hjerte og smerte og sex, drugs og rock ́n roll, er Midtlivskrise rett og slett godt voksne mannfolk som spiller beinhard og fet rock og synger om hvordan det faktisk er å være godt voksne mannfolk, på godt og vondt.

Middelaldrende menn trenger en stemme, et talerør. Midtlivskrise tar det ansvaret og formidler utfordringene menn som har bikka middagshøyden står overfor. Tematikken er garantert gjenkjennbar og tar for seg både prostataproblemer, tidsriktig skjeggvekst, sårt tiltrengte trengte lesebriller og ufrivillige IKEA-turer. Du kan gjerne le, det gjør vi også. Men du og alle andre vil før eller siden kjenne på følelsen av en Midtlivskrise."