Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Moloch Letalis "Krwawy Sztorm"

av steinar selstø

Moloch Letalis 18Selskap: Old Temple

Release.23.03.18

Polske Moloch letalis har gått den klassiske undergrunnsveien med demoer før fullengder og diverse andre typer utgivelser på diskografien i tillegg. 

Moloch Letails@Facebook

Det låter intenst av polakkene, det er det ingen tvil om. Man kan fint plasseres i death/black-gryta, med hovedvekt på førstnevnte sjanger. Til tider er det litt som å høre en simpel versjon av gammel Morbid Angel på sitt minst varierte og mest intense, blant annet i låta Sztorm. Bandet har åpenbart funnet sin nisje og gjør greia bra nok, men en hel skive er ikke det mest spennende undergrunnen kan by på. 

Hovedproblemet er, som så ofte, at materialet er for ensformig. Trommisen dundrer på nesten konstant og det riffes tett og heftig, men man merker seg sjelden spesifikke riff som virkelig er fete og trommisen sørger for en rytmisk ensformighet man heller fort blir lei. De første par låtene funker derfor fint som bare det, men deretter daler interessen merkbart til tross for at både framføring og produksjonen, som gir en herlig livefølelse, er solid. Noen kurante gitarsoloer løfter materialet og ellers er det refrengene som fester seg best.

Totalen er altså ikke fantastisk. 

5/10

Tracklist:

  1. Wielka egzekucja 
  2. Sztorm 
  3. Krwawa ziemia 
  4. Zatańczysz ze mną kurwa w piekle? 
  5. Przysięga 
  6. Zdychaj psie 
  7. Palownik 
  8. Gotowy na piekło 
  9. Żar