Monster Truck "True Rockers"

av yngve

Monster Truck 18Selskap: Mascot Label Group

Release: 14.09.18

Bra og fengende rock er ikke død!

Monster Truck er som en liten glo i en død vedovn, hvor man trodde det var slokket. Etterhvert som skiva begynte å krype inn under huden på meg, oppdaget jeg at det låt for låt var veldig mye bra her. Og til slutt var det godt med flammer og varme.

Monster Truck@Facebook

De har denne DAD-flyten på musikken sin. Rocken er veldig etter boka, men de har dette ekstra drivet, denne lille x-faktoren man trenger for å komme dit for eksempel The Darkness er. Og at de har en litt tung angrepsvinkel på en del hjelper stort. Det er litt 70-talls hardrock under mye, ikke denne glamrocka greia for ex The Darkness velger. 

De har funnet en formel som fungerer, ihvertfall på dette albumet, og jeg har ingen problemer med å anbefale dette om du liker drivende hardrock med sprudlende moro og bra låter. Litt manko i å tenke selv, men de leverer. Et par-tre låter falt gjennom, den litt Aerosmith-aktige semiballaden Undone, og oppfølgeren som jeg følte skilte seg ut litt for mye med sin uptempo og pønka innpakning.

Så alt i alt var True Rockers et alright album, en liten gledesspreder og noe som snudde meg totalt etter tredje låt, Evolution. Den satt som et skudd. Og dette MÅ være et knalltøft band live! Jeg ser i presseskrivet at de var klare for Oslo og Rockefeller 15. november, men finner ikke noe på spillestedets hjemmeside, og bandet selv har Sverige på denne datoen nå - synd om dette skulle gå forbi.

7,5/10

Tracklist:

 1. True Rocker
 2. Thundertruck
 3. Evolution
 4. Devil Don’t Care
 5. Being Cool Is Over
 6. Young City Hearts
 7. Undone
 8. In My Own World
 9. Denim Danger
 10. Hurricane
 11. The Howlin’