Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

My Haven "Until"

av yngve

My Haven 21Selskap: Private/PURE STEEL PUBLISHING

Release: 06.08.21

Finsk metal med en sterk kvinnelig frontfigur.

My Haven@www

Det er heavy metal vi snakker om, men med et melodiøs underlag. Det er en bra produksjon, det er godt med trøkk, og det er låter som har styrken i å klare å skille seg litt ut fra mengden.

Vokalen til Teija er veldig kul, den er ikke den typiske damestemmen, her er det en mørkere og kraftigere variant, og det kler My Havens musikk. Det krasjer litt på powerballaden Slowest Death In Life, der jeg ikke synes alt hun gjør treffer like bra. 

Skiva har ligget en tid, det er slik at Pure Steel sender ut mye, og jeg har en balanse mellom de fysiske og de digitale skivene som kommer, og jeg har en, host, god del annet å drive på med her på siden. Derfor er det en glede å opplyse at My Haven ikke har datostempel på musikken sin, de tåler å ligge i noen måneder før de kom seg ut her. Until har modnet greit, og jeg vil oppfordrer til å høre litt på låtene over tid, umiddelbart kan de kanskje være litt lette å forbigå. 

En kul overraskelse i mengden av alt som dukker opp i dag av de typiske løsningene band velger. Favoritt ble Blood Of Hope, som er mørk og kul. Også Found Not Forgotten var kul, den har også et lite hint til de mer oppdaterte banda, men de klarer allikevel å unngå å havne der.

7/10

Tracklist:

  1. Blood Of Hope
  2. Art Of Letting Go
  3. Found Not Forgotten
  4. Slowest Death In Life
  5. Beginning And The End
  6. Day One
  7. Bridges Burning
  8. The Hell I Died For
  9. Name Of The Game
  10. Forever