Karmøygeddon 24

Nergard, live-ep

av yngve

Nergard 23

For litt siden slapp Nergard en live-ep, du sjekker ut smakebiter her.

Nergard@Facebook

Andreas: "Jeg visste at vi var nødt til å gjøre en liveutgivelse for å virkelig etablere den nye versjonen av Nergard, ta vekk det såkalte all-star statuset. Jeg er sikker på at vi klarer det med denne live EP’en. Den forener det gamle materialet med det nye og gir bandet identiteten som har vært fraværende på de to første albumene, en identitet som et prosjektbasert band ikke kan skape."

Innspillingen skjedde i Andreas' hjembygd Selbu, og fant sted på utendørsamfiet Kalvåa.

"Jeg tror det var viktig å inkludere det gamle materialet i såpass stor grad som vi gjorde med denne konserten og utgivelsen. Det gamle materialet nådde endelig potensialet som jeg visste det hadde. Jeg er en perfeksjonist og hvert eneste album er en læringsprosess for meg, jeg har aldri blitt helt fornøyd. Nå derimot føler jeg at hundre-prosenten er nådd. Vokalarrangementene er skreddersydd for trioen som fronter bandet og fremhever deres ulike kvaliteter. Simone Mularoni’s fantastiske, punchy miks er også en stor faktor for at materialet endelig kommer til sin rett. Han er virkelig one of a kind og jeg er utrolig glad for å ha hans ekspertise med oss på denne utgivelsen."

Tracklist:

  1. Hell On Earth
  2. Where No One Would Shed A Tear
  3. Angels
  4. Light And Shadows
  5. On Through The Storm
  6. From The Cradle To The Grave