Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Onyria "Feed The Monster"

av yngve

Onyria 22Selskap: Private/POLYMATH

Release: 19.07.22

Rock med goth og pompøsitet som virkemidler. Men det er også ganske åpent, ærlig, så ikke forvent en kopi av Within Tempation, det er mer rocka greie her. 

Onyria@Facebook

På en måte er dette litt forfriskende, med tanke på at Onyria er litt flashback til 90-tallets litt mørke rockere, disse alternative rockebanda som hadde såpass med krutt at de klamret til seg en posisjon som harde nok. Nå ser det ikke ut som om bandmedlemmene var veldig gamle, eller født i det hele tatt når det tiåret blomstret, men det er da hakket kulere om de klarer å formidle noe så ok så lenge etter. Merk at mine referanser er svake etter dette, om det har vært en tilnærming til denne stilen i de siste tjue årene, har jeg ikke band å legge opp som likhetshint. 

Produksjonen er bra, vokalen til Elena er bra, stort sett er låtene kule å henge med, og liker du tanken på alternativ rock med gnist og et slør av goth, hvorfor ikke? Sjekk ut hva italienerne har snekret sammen.

Korte låter, ti i slaget, alle under fire og over tre minutter, 34 minutter samlet. Det hadde jo vært interessant å høre bandets take på noe med mer substans kanskje.

Er du der at du liker slik hard melodiøs rock greit, er nok både halvpoenget og kanskje til og med et helt, på sin plass.

6,5/10

Tracklist:

  1. Denial
  2. Living The Lie
  3. No Obedience
  4. Be Your Self
  5. Drowing
  6. Insane
  7. Little Man
  8. Blind Nation
  9. Stile Here
  10. Prime of Soul