Kilanerin%20add%20sept%20resized Wail Add Sept 20

Pénitence Onirique "V​.​I​.​T​.​R​.​I​.​O​.​L"

av ruben haug

A0640372738 16SelskapEmanations 

Release: 21.05.16

Jeg husker ikke helt når jeg fikk denne i år, men den ble sluppet i mai, så det har hatt den en stund (og nå er vi i 2017, og jeg fikk purring på denne som jeg trodde jeg hadde levert inn før jul en gang). Bandet med dets to medlemmer holder hus i Frankrike og spiller black metal sier plateselskapet, som er en underlabel av fantastiske Les Acteurs de l'Ombre Productions. Vel, black metal og Frankrike er musikk i mine ører, da gjenstår det liksom bare å se om de holder mål...

Pénitence Onirique@Facebook

Dette er bandets første slipp siden oppstarten i fjor, og det er ikke en dårlig debut de to herrene stiller opp med. Atmosfærisk og for det meste kjapp black metal, der repetisjon, lange låter og melodier står i sentrum. De oppnår aldri noe brutalt episenter på plata si, men holder det jevnt over greit de nesten 50 minuttene plata varer. Låtene ligger på ca. 8-11 minutter, så kjenner du genren skjønner du landskapet.

De kommer opp med flere fine melodier, vokalen er ganske standard, riffene kjappe og bassgangen følger gitar. Så når jeg sier at bandet har kommet opp med en ikke så dårlig debut, betyr det heller ikke at det er dritbra. Jovisst har de sine stunder, men jeg savner klimaks, det hele føles så trygt plata gjennom. Jeg har en følelse av at de har mer i seg enn dette, og håper på en oppfølger, for dette kan bli så mye bedre bare de vandrer litt utenfor komfortsonen.

Så, alt i alt en litt spennende debut som jeg faktisk tror vil fenge mange som er fans av denne type black metal.

6,5/10

Tracklist:

  1. L'âme sur les pavés 
  2. Le soufre 
  3. Le sel 
  4. V.I.T.R.I.O.L 
  5. Carapace de fantasme vide