Karmøygeddon 24

Pest, geriatriske orgiefantasier, kollegial kannibalisme...

av yngve

Drittmaskin 21

Det er ingen tvil om at Drittmaskin har vridd om tenninga. 

Det er ikke flower power og listepop vi har med å gjøre, og for å understreke det skikkelig, kan jeg røpe at albumtittelen på det kommende albumet er 'Svartpønk'. 

Release er 8. oktober, låten 'Lími' er ute, sjekk under.

Drittmaskin@www

Som jeg fryktet forteller Karl-Erik på vegne av bandet at 'Svartpønk' er en "...videreførelse av det Drittmaskin startet på førsteskiva, Sosial Prolaps; en møljekollisjon mellom old school thrash og death, crust- og d-beat punk, og norsk første- og andrebølges' black metal. Resultatet er 12 spor sprekkeferdige med et intenst raseri og en gal manns poesi som favner over ytterpunktene mellom old-school metal og punk.

Prosessen - ledet av bandets gitarist/produsent/melodisnekker, Avstralopithecvs - fant sted i studioet deres på havna Skur14 i Bergen, hvor de skrev og spilte inn hele plata fra april 2019 til august 2020."

Og for dere som stusser på overskriften på artikkelen, den er del av hva du kan forvente av tematikk på skiva.

"Tematisk styrer platen gjennom emner som mediekritikk, pest, geriatriske orgiefantasier, kollegial kannibalisme, selvmord, periode-drankeri, tobakkspreferanser, urindrikking og anti-teisme. Bandets nekro-skrikende leder - Grindadrap - gjør nok en gang sitt ytterste for å feberaktig levere et friskt språk med sin klare Drittmaskin-signatur."

Ny trommis, med oldschool nerve, er ombord denne gangen: "Albumet introduserer også deres nye trommeslager, Kvit Fosför, som muliggjør for bandet å vise klarere bandet evne til å videreføre arv og inspirasjon fra band som tidlig-Sepultura, The Exploited, Poison Idea, Taake, Aura Noir, Sadus, tidlig-Death, Germbomb, Midnight, Spy, Immortal og Darkthrone."

Tracklist:

 1. Al-Namrood
 2. Ni Barn Blir Født
 3. Mors Nydelige Rose
 4. Glattcelle
 5. Rottekrig
 6. La Dei Dø!
 7. Takk, Recovery
 8. Når Dei Kjem For å Ta Meg
 9. Brune Auge
 10. Krig
 11. Drittfolk
 12. Lími