Prospect "All Bets Are Off"

av yngve

Prospect 21Selskap: Rob Mules

Release: 13.08.21

Energisk rock, hardrock, fra Prospect.

Prospect@www

"Prospect tror på kraften av rå rock'n roll, og har som mål å lage musikk som treffer deg hardt og får deg med på en god dose allsang og headbanging. Med inspirasjonskilder som AC/DC, Airbourne, Guns N’ Roses og Mötley Crüe, sikter Prospect på å ta med seg fansen tilbake til rockens gullår."

Sannheten ligger der, i det foregående avsnittet. Tittellåten for eksempel, den er tvillingen til Kickstart Your Heart, vokalen minner om Vince Neil, også andre sanger drar inn denne referansen. Raspen som av og til ligger der kan svakt minne om Tom Kiefer.

Det er feelgood hardrock med bra produksjon, som er mer enn rock'n roll, det er hardrock, det er et kommersielt snitt og det er en del glam og sleaze, men bare litt. Hollywood-hardrock, men med beina godt plassert i rock'n roll-basert hardrock. 

Låtene svinger bra de, selv om noen ligger litt tett i å ligne på hverandre. Åpningene på Breakneck og Wrong End er et bra eksempel. 

Skiva er variert, selv om jeg noterte at noe også kan låte likt. Variasjon kommer for eksempel i form av Bombshell, som er en roligere låt, uten at det på noen måte er en ballade. Bottoms Up! og avslutningssporet Rock'n Roll Fairytale er også der at de splitter opp den energiske røde tråden som er på storparten av innholdet på All Bets Are Off.

Det lukter stadionrock dette, refrengene er der, selv om ikke alle er like sterke. Digger du Mötley Crüe når de rocker, Kix, Ac/Dc, Carburetors og Backstreet, en salig blanding av de, hvorfor ikke?

Sjangermessig er dette ikke noe jeg hører mye på, men det er også en del av floraen min. Om jeg legger godsiden til, og vektlegger hvor bra de fanger stilen, er syveren helt på sin plass.

7/10

Tracklist:

  1. All Bets Are Off
  2. Turn It Up
  3. Breakneck Speed
  4. Wrong End of a Gun
  5. Bombshell
  6. Can't Get Enough
  7. Bottoms Up!
  8. Blame It on the Booze
  9. Road to Nowhere
  10. Rock 'n' Roll Fairytale