Merch Hmno 500x80 Punkter

Repulsive Aggression "Conflagration"

av steinar selstø

Repulsive Aggression Conflagration Cd 300x300Selskap: Schwarzdorn

Release: 11.01.2013

Debut fra et Oslo-basert band.

Schwarzdorn er nok ikke favorittselskapet her i gården, og jeg kan egentlig ikke huske å ha vært borti noe fra den kanten som smakte riktig fugl. Heller ikke Repulsive Aggression er helt der oppe, men gutta leverer mye positivt, og selv om de drukner i mengden med denne utgivelsen, er det likevel verdt å følge med på bandet framover.

Stilmessig ligger man i skjæringspunktet thrash og death. Sounden er tung og mye foregår i midtempo, men med en god del kjappere partier sydd inn. Produksjonen på sin side får fram trøkket i materialet veldig godt, og en viss groove finnes så absolutt. Godt hjulpet av en vokalist som ligger i deathlandskapet har bandet definitivt en relativt brutal framtoning som vil tiltale fansen av death metal mer enn thrasherne.

Låtene er rett-fram og byr på heller få overraskelser sett bort fra enkelte krydrende gitarsoloer, uten at de egentlig hever låtkvaliteten. Et visst melodiøst tilsnitt har man ellers, men i det store og hele handler det om massivitet og riff. Riffkvaliteten er absolutt ikke til å kimse av, og dette er hovedgrunnen til at skiva funker brukbart. Ettersom låtene kommer og går daler interessen, uten at jeg egentlig er helt sikker på hvorfor. Muligens kunne identiteten fra låt til låt vært bedre? 

6/10

Tracklist:

  1. Necrosis 
  2. Plaguebringer 
  3. Breaking Wheel 
  4. Sub Human Destruction 
  5. Predator 
  6. Repulsive Aggression 
  7. Reborn Through Annihilation 
  8. Leave Her to Rot 
  9. Spawn 
  10. Conflagration

Repulsive Aggression@www

Repulsive Aggression@Facebook