Karmøygeddon 23 B

Searching The Architect, norsk post/hardcore

av yngve

Nå er cover, releasedato og ny låt tilgjengelig.

Stig og hans enmannsprosjekt Searching The Architect er snart albumklare, her under smaker du på ny singel - i eldre nyhet under dette finner du ytterligere info.

"In Sickness slippes 15. september" forteller Stig til Heavymetal.no. Coveret ser du her, og Stig legger til at "...det vil også komme en instrumental versjon av platen samme dato for de som bare vil høre musikken. Skiva slippes på iTunes, Spotify og de fleste andre digitale tjenester."

Searching The Architect 2017 In Sickness

***

Nyhet fra 06.08.17:

Jeg har vært innom dette tidligere, og det er fete saker. 

Jeg likte debutskiva som var i nyhetsbildet for en tid tilbake. Les mer og hør hele skiva HER .

Nå møtte Stig opp i Heavymetal.no's virtuelle redaksjon og la igjen litt ny info. Det setter jeg stor pris på.

Searching The Architect@Facebook

Stig forteller at musikken som er i komminga egentlig skulle ha vært inkludert på debuten. "En del av disse sangene var egentlig planlagt til den første platen, men etterhvert innså jeg at selv om tematikken og melodiene er ganske like, var det to vidt forskjellige plater jeg jobbet med. Den første ble litt mer punchy og in your face, der den nye er mye mer melankolsk og langdradd."

Skiva, som kommer senere i år, mangler både releasedato og cover, men jeg melder inn asap. "Platen vil være på 14 sanger, med en spilletid på 1,5 timer. Tittelen blir In Sickness."

Smak på 'In Sickness' her:

20506988 1438932846200718 7537523321180958583 O