Karmøygeddon 24

Serenity Trace "#New Hate"

av yngve

Serenitytrace 23newhate 4000x4000Selskap: Negative Vibe Records

Release: 05.11.16

Oslobandet er ute med et knippe hissige låter.

Serenity Trace@Facebook

Dette bandet har kanskje ikke gjort så mye i årenes løp, men de har hengt med lenge, og det er ganske mange år siden jeg inkluderte gjengen her på Heavymetal.no for første gang. Bandet slapp sitt første livstegn i 2002, ikke så altfor lenge etter at Heavymetal.no sparka igang. 

Bandet er hissige, sinna, irriterte på et eller annet, de har et utrolig kraftspark mot noe, noe som jeg definitivt ikke vil være i mottagerenden av. Hardcore, metal, extremmetal, alt er blandet i et musikalsk angrepmodus. Du skal helt klart ha sansen for eselspark, band som ikke pleier og flørter med deg, men som slår deg rett ned, fortsetter å slå - og som ikke gir seg får du enten overgir deg eller løper fra lokalet.

Vokalen er pågående, sykt gjennomført og garantert en vokal som ikke folk kan stille seg likegyldig til. I denne settingen er det avgjørende å ha en slik stemme, selv om jeg personlig kunne ha hørt det for meg velfungerende med både med død- og renvokal - men Serenity Trace er ikke bare vokal, det er et sammensatt monster som har optimalisert det de gjør.

Riot 2016 var favoritten, den hadde kraften som de generelt har, men tjener på piano-/sampleintroen. Tittelkuttet også, kvinnevokalen der inne er virkelig krydder som løfter Oslogjengen høyt. Beatlescoveren ga meg ikke så mye, det er nok mest musikken de selv lager som gjør seg best i denne kverna.

7,5/10

Tracklist: