Karmøygeddon 24

Sick Of It All "Last Act Of Defiance"

av yngve

Selskap: Century Media

Release: 29.09.14

Hardcorebandet Sick Of It All har godt med fartstid og brukes ofte som referanse for andre band når man skal anmelde eller sette pekepinner.

Om pekepinnene er veldig sterke får du nesten avgjøre selv, men helt ærlig er dette ganske bra. Ikke er jeg stor fan av hardcore, men Sick Of It All har på The Last Act Of Defiance kjørt på med den sedvanlige metalporsjonen, så låtene er habile og harde. Det er hardcore som styrer skuta, ingen tvil om det, men i likhet med Suicidal og Dri er metallen godt til stede.

Ikke ble jeg blodfan av å følge med på låtene her, men det er en god utblåsning og de har et statement som ikke er så lett å se forbi. Man hører fra tekstene, som er rett fram og lette å følge med på, at de har noe å si. 

Gammel fan? Kjøp. Usikker eller newbie? En grei skive å sjekke, men jeg ville nok ha lest meg litt opp og myst litt rundt før jeg begynte å hanke inn skiver i denne sjangeren. Det er mye likt, mye bortkastet, men når disse banda først treffer, kjenner man det. Her snakker vi ikke knock out, men en solid neve i mageregionen, det fikk jeg. 

Sick Of It All@Facebook

6/10

Tracklist:

 1. Sound The Alarm
 2. 2061
 3. Road Less Traveled
 4. Get Bronx
 5. Part Of History
 6. Losing War
 7. Never Back Down 
 8. Facing The Abyss
 9. Act Your Rage
 10. Disconnect Your Flesh
 11. Beltway Getaway
 12. Sidelined
 13. Outgunned
 14. Dnc