Southern DisComfort, Kick Off (Kristiansand 30.08.14)

av yngve

Lørdag 30. august er det duket for kickoff på Bennys på Fiskebrygga i Kristiansand, her skal det informeres om årets utgave og to band stiller på scenen; Voodoo Theory og Vampire.

"Første band ut denne kvelden er Voodoo Theory, et metalcoreband som har holdt det gående i ca. tre år. De har i løpet av den tiden spilt rundt omkring, både i Arendal, Oslo, Flekkefjord, Trondheim og Kristiansand. Selv om de hovedsakelig er et metalcoreband, henter de inspirasjon også fra andre sjangre.

De lover oss både catchy riff, melodiøse partier og også blytunge deler som skal være i stand til å knekke gulv(!). Gutta har spilt inn en singel som de håper å slippe snart, kanskje i tide til kick off-et?"

Voodoo Theory@Facebook

10513376 10154389748820004 3632847000701668003 N"Vampire er et heavy metal-band fra Kristiansand som ble etablert allerede i 1984 og har 30 års jubileum i år!!

Vampire@Facebook

Bandet var svært aktive på 80- tallet og hadde en rekke konserter i Kristiansand og rundt omkring på Sørlandet. Etter noen år i dvale, tok originalbesetningen igjen opp tråden og har øvd jevnlig siden. Bandet har hatt to konserter i Kristiansand de siste tre årene, i tillegg til studioinnspilling av noen av låtene. 

Nå er Vampire klare for kick off for Southern Discomfort, med et bredt utvalg av sine egne låter. Smakebiter finnes på bandets Facebook-side eller på hjemmesiden ." 

***

Litt kuriosa på Vampire; de er faktisk inkludert i Knausgårds bokserie, så vet du det :) "Karl Ove Knausgård skriver i Min Kamp Bind 1, om da Pål, bassisten i Vampire fornærmet ham ved å kritisere musikken til bandet han spilte i. Pål gikk i klassen hans og fikk ikke veldig flatterende omtale i boka, men god PR er det i alle fall."

På hjemmesiden ligger alle demoene også!! Her er en av de: