Karmøygeddon 24

State Of Salazar "All The Way"

av yngve

10463956 720506208011623 7672105232026846750 NSelskap: Frontiers

Release: 22.08.14

Dette må jo være en våt drøm for de av dere som tenner på radiovennlig aor?

Jeg vet ikke jeg, det er ikke dårlig, men det gir meg så lite. Mange er glad i poprock, hvor voksenrocken har en søt topping ikke ulik det Journey og Boston leverte. Boston er et band jeg godt kan like noe av, men State Of Salazar  mangler mye før de kommer opp dit. 

State Of Salazar@Facebook

De er flinke til å lage låter, de er flinke til å spille og det er faktisk ikke så aller verst, men det er svært polert. Spiller du dette for svigermor, tror jeg ikke det hadde kommet protester, dette kunne helt klart ha blitt spilt på en eller annen voksen-radiokanal.

Men, det er ikke dårlig i sin sjanger, såpass gangsyn har jeg. Og jeg liker noen band som opererer innenfor dette feltet, men jeg trenger ikke flere, og ihvertfall ikke flere som er så snille som dette. 

Karakteren var det vanskelig å finne ut av, for det er som sagt velfungerende. hvor mye skulle min personlige smak telle? Jeg falt ned på at 5,5 var for dårlig, derfor dytter jeg de et halvt poeng opp og ender på en sekser. Og det er ikke feil, for totalt objektivt er det altså ikle dårlig, men sekseren henger i en tynnere tråd enn Nickelback her i heimen, og det er tynt.

6/10

Tracklist:

 1. I Believe In You
 2. Field Of Dreams
 3. All The Way
 4. Love Of My Life
 5. Eat Your Heart Out
 6. Time To Say Goodbye
 7. Marie
 8. Let Me Love
 9. Catastrophe
 10. Always
 11. Adrian
 12. End Of Time