Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Subnoir, lyricvideo og høstsabbat

av yngve

Bandet er ute med lyricvideo, og det vanker gig i Oslo til helga.

Låten er 'Skinwalker' og er hentet fra "...det kritikerroste albumet A Long Way from Home, sluppet februar 2018" leser vi i presseskrivet. Det er Kenneth Mellum som tipser, og som har produsert klippet, i tillegg er han kredtiert for filmingen, da sammen med  Andrea Chirulescu og Øyvind Rasmussen.

"Videoen ble spilt inn når vi spilte med Avast Vaterland i november 2018. Etter feedback fra publikum ønsket vi å formidle noe av energien crowden opplever foran scenen, samt energien vi opplever på scenen og kombinere dette sammen til en lyricvideo. Vi setter enormt stor pris på tilbakemeldingene vi har fått, og satser hardt på å kunne levere samme energien i liveshow fremover."

Subnoir@Facebook

Oslobandet, som forteller at de spiller postmetal med elementer fra slugde, postrock og et snev av prog, består av Kenneth Mellum på vokal og gitar, Oliver Øien på bass og vokal, Marius Sjøli på gitar, Peter Alexander Haugen på synth og Jonas Usterud Rønningen på trommer. "Bandet har også tilknytninger til andre band som Mistur, Sculptured, Tempel og Fauna Timbre."

Høstsabbat i Oslo

"Subnoir skal spille på årets Høstsabbat i Oslo, og for å fremkalle den rette stemningen så har bandet alliert seg med åndemaneren Visobel Black, som vil lokke på fanden med fele og røst. Bandet har også øvd inn en veldig spesiell låt i setlisten for anledningen.

Visobel Black er en klassisk skolert fiolinist, vokalist og komponist fra Australia. Hun er uteksaminert fra Sydney Konservatorium, og har tidligere spilt i mange forskjellige band og gruppeprosjekter inkludert Lycanthia. Hun samarbeider mye med fakir mortenthemaniac hvor de kombinerer musikk og sideshow, kjent fra blant annet Copenhell. Vi er veldig glade for å ha henne med, det kommer til å bli en veldig spesiell konsert på årets Høstsabbat"

Høstsabbat@Facebook

Bilder, fotograf Marius Martinsen (øverste), Kenneth Mellum (nederste).

Subnoir 19 Foto Marius Martinsen (2)

Subnoir 19 Foto Kenneth Mellum