Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

The Aristocrats til Norge i desember! (Larvik 04.12.15)

av yngve

Tres Caballeros Tour Poster Eu2 Det var beskjed jeg fikk, og dette bør være spennende for en del av dere.

Det er et band/prosjekt som dveler i musikkglede, spilletekniske greier og som bør falle si smak hos de av dere som er litt mer en gjennomsnittlig interessert i musikk. Åstedet for arrangementet er Kulturhuset i Larvik, Bølgen, og dette er trioens eneste jobb i Skandinavia. Slå den :). 

  • Gitarist Guthrie Govan er vel kjent for de fleste, og regnes som verdens kanskje fremste gitarist for tiden. Han er ikke vanskelig å finne på YouTube. Govan behersker lekende lett de fleste sjangere, og spiller med både teknisk briljans og sjel. Han har ved siden av The Aristocrats vært Steven Wilsons gitarist på plate og live de siste årene.
  • Trommeslager Marco Minnemann har kanskje mange også sett på YouTube som en av de som kom lengst i audition-rundene for å bli Dream Theaters nye trommis. Han har også spilt med Paul Gilbert, Adrian Belew, Steven Wilson og er nå på turne med Joe Satriani.
  • Bassist Bryan Beller spiller på Joe Satrianis siste album sammen med Minnemann, og spiller også med Satriani live. Han har også spilt med Steve Vai, Mike Keneally og Dweezil Zappa. Beller er også primus motor for kultbandet Dethklok.

"The Aristocrats spilte på Larvik Gitarfestival 2014 og trakk fullt hus. Publikum var i ekstase etter konserten med et av verdens heftigste og mest innovative jazzrockband. Dette var bandets første konsert i Norge."

Arrangør av konserten er Rockekveld Live AS.

Kommentar fra arrangør Anders Buaas: "Alle som er over middels interessert i musikk må få med seg dette! De trollbandt publikum i 2,5 timer på Larvik Gitarfestival sist de gjestet Norge, og ingen gikk eller tøyet gjespemusklene en eneste gang i løpet av konserten. Har aldri hørt makan til spilleglede, samspill, teknisk og musikalsk kontroll og lekenhet! Få med dere noen av verdens fremste musikere akkurat nå, på toppen av sine karrièrer. Dette er en konsert dere kan skryte av å ha vært til stede på i årevis fremover. Vel møtt!"

Arrangementet på Facebook